Säilytinkalusteet

Säilyttimillä on useita käyttöominaisuuksia.
Sisällä voit säilyttää erilaisia tavaroita. Säilytin toimii hienosti sivupöytänä tai yöpöytänä, jopa istuimena. Yhdistää voi myös useamman säilyttimen pöytäryhmäksi.

Huonekalut

Huonekalut ovat tärkeä osa kodin ja julkisen tilan sisustusta. Kestävät ja käytännölliset, mutta samalla yksilölliset huonekalut tuovat tilaan ripauksen pohjoismaista luontoa. Voit yhdistellä rohkeasti puusta valmistettuja huonekaluja muiden materiaalien kanssa. Punkalive- tuotteiden hieman rosoinen pinta tekee jokaisesta tuotteesta mielenkiintoisen, yksilöllisen.

Pientuotteet

Pientuotteiden kauniit muodot ja materiaali tuo luonnonläheistä tunnelmaa kotiin, mökille sekä työpaikoille.

Elementit

Valmistamme tilauksesta seinäkkeitä. Punkalive elementtipankista valitset mieleiset seinäke-elementit, joista voi rakentaa esimerkiksi messuosastot ilman työkaluja helposti ja nopeasti. Monikäyttöinen elementti on helppo kuljettaa ja kasata, purkaa sekä käyttää uudelleen. Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista elementeistä.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään patentoitua teknologiaa FI 10381

Ajankohtaista

20.10.2021 - Punkalive-tuotteiden myynti jatkuu.

Voit ostaa tuotteitamme suoraan Made in Finland Shop verkkokaupasta.

Valmistamme myös erilaisia projektituotteita. Valmistamme yrityksille ja yksityishenkilöille erilaisia projektikokonaisuuksia asiakkaan ja suunnittelijan toiveiden mukaisesti.

Olethan yhteydessä meihin ja suunnitellaan yhdessä projektikokonaisuutesi.

Lue lisää

14.06.2021 - Punkalive® -tuotemerkin kuluttajatuotteiden myynti päättyy

Punkaharjun Puutaito Oy:n Punkalive® -tuotemerkkiä koskevien kuluttajatuotteiden myynti loppuu 1.8.2021 alkaen.

Yritys tulee Punkalive® -tuotannon osalta jatkossa keskittymään ainoastaan projektituotantoon ja -myyntiin. Uusia tilauksia ei näin ollen vahvisteta enää 30.7.2021 jälkeen. Tilaukset, jotka on jo vahvistettu, toimitetaan suunnitellusti.

Lue lisää